ty jednak jestes półmózgiem
bilet na samolot z dnia na dzien to kosmos, o czym wiedza wszyscy! A prom w tyg jest duuuzo tanszy..............
i rozmowa była o colorline!!!
jak zwykle nawlejałes tych swoich linków,ktore nie sa kompletnie przydatne
poza tym mój ty idolu, z Soli do wwy samolot lata przez oslo,wiec lot z przesiadka i stad ta cena....
wiec nie spinaj sie z tymi linkami,bo tu głupich nie ma....
3000nok w obie strony? to ty chyba popierdalasz cinkłeczento
nie mam vw, ale tez niemiecki
aaaaaa naładuje tyle ile wejdzie i bede siedział i jadł schabowe,gołąbki,ogóreczki,kapuste,podczas gdy ty za polse na stacji zapłacisz 49 nok
i nie przeginaj, bo mam dopiero 39.5,wiec półtora do 40-u mi brakuje
A ty psino badz spokojny: )
sprowadze go do parteru jeszcze na soli
wiec lot bedzie przebiegał spokojnie....
czesto latam ze znojomymi norkami na goscinne wystepy do polandii, wiec głęboko wierze,ze kwestia czasu kiedy trafie zgreda na lotnisku
marze o takim soczystym liściu,tak od wszystkich,ktorych obraził słowami typu"szmaciarze, polaczki, głąby, pijaki, nieuki" ,itp......

bilet na samolot z dnia na dzien to kosmos, o czym wiedza wszyscy! A prom w tyg jest duuuzo tanszy..............
i rozmowa była o colorline!!!
jak zwykle nawlejałes tych swoich linków,ktore nie sa kompletnie przydatne

poza tym mój ty idolu, z Soli do wwy samolot lata przez oslo,wiec lot z przesiadka i stad ta cena....
wiec nie spinaj sie z tymi linkami,bo tu głupich nie ma....
3000nok w obie strony? to ty chyba popierdalasz cinkłeczento

nie mam vw, ale tez niemiecki

aaaaaa naładuje tyle ile wejdzie i bede siedział i jadł schabowe,gołąbki,ogóreczki,kapuste,podczas gdy ty za polse na stacji zapłacisz 49 nok

i nie przeginaj, bo mam dopiero 39.5,wiec półtora do 40-u mi brakuje

A ty psino badz spokojny: )
sprowadze go do parteru jeszcze na soli

czesto latam ze znojomymi norkami na goscinne wystepy do polandii, wiec głęboko wierze,ze kwestia czasu kiedy trafie zgreda na lotnisku

marze o takim soczystym liściu,tak od wszystkich,ktorych obraził słowami typu"szmaciarze, polaczki, głąby, pijaki, nieuki" ,itp......